Dansk Færøsk
Telefonnr. 70 22 25 29

Industrigulve

Industrigulve fra Colorpoint er stærke gulve med en lang række fordele.
 

  • tåler mekaniske belastninger
  • modstår ridser
  • mulighed for belægning med lav trinstøj
  • kan laves skridsikkert
  • er behageligt at gå på
  • meget rengøringsvenligt og kemikalieresistent

 
Gulvets farve blandes af forskellige farver, og kan derfor laves i den farvekombination, du ønsker.
 
Epoxybelægning
 
En epoxybelægning er en velafprøvet og grundigt dokumenteret kvalitetsløsning, der bliver brugt i mange virksomheder. Belægningen giver en flot overflade med unikke egenskaber. Materialet hæfter utrolig godt på stort set alle underlag, kan klare store mekaniske belastninger og har lav trinstøj. Det er nemt at renholde og lever op til skrappe myndighedskrav om hygiejne.
 
Colorpoint kan i mange tilfælde gøre byggetiden overraskende kort, fordi gulvet er meget hurtigt at lægge og hærder hurtigt  op - uanset temperatur og luftfugtighed.
 
En langtidsholdbar løsning til lageret
 
Et epoxygulv er både solidt og konkurrencedygtigt, når der er behov for en langtidsholdbar gulvløsning til et lager eller andet. Gulvet har stor slidstyrke og klarer tunge belastninger fra både paller og køretøjer. Gulvet har ingen samlinger eller andre svage punkter, der skal repareres.
 
Gulvsystemerne fra Colorpoint er vanddamp- og diffusionsåbne.
Opstigende fugt kommer nemt væk fra gulvet og forårsager derfor ikke revner eller blæredannelser.
 
Få mere at vide
 
Kontakt Colorpoint i dag og få svar på dine spørgsmål. Skriv eller ring til os her. Du kan også få et gulvtjek og et tilbud på den gulvløsning, der passer til din arbejdsplads.

Tyndpuds hos ColorPoint

Tyndpuds til gulvet 

Den ideelle løsning til opretning af gulve - både på nyt og gammelt beton. Colorpoint industrigulve har det komplette tyndpudsprogram.
  Hygiejneområder hos ColorPoint

Gratis gulvtjek

Få et professionelt gulvtjek til din virksomhed, hvor Colorpoint tjekker gulve og underlag. Bestil dit gratis gulvtjek til erhverv nu.
  Epoxy gulve hos ColorPoint

Nyt epoxygulv?

Et nyt epoxygulv fra Colorpoint er nemt at gøre rent, nemt at vedligeholde og holdbart i op til 20 år. Gulvet er klar til brug efter kun 3 timer.