Dansk Færøsk
Telefonnr. 70 22 25 29

Tyndpuds fra Colorpoint. Effektiv opretning af gulve.

Tyndpuds er den ideelle løsning til opretning af gulve, både på nyt og gammelt beton. Tyndpuds er også et godt valg i lagerhaller, hvor der er tung trafik, eller smedeværksteder hvor der bliver svejst, da tyndpuds tåler høje temperaturer.
 
Colorpoint industrigulve arbejder med alle typer af tyndpuds.
Colorpoints tyndpudsprogram giver dig flere forskellige typer, så du altid kan få det mest optimale produkt til opgaven.
 
Vælg mellem materialer, som er belægningsklare efter 12 timer med tætte overflader (fx linoleumsgulv og membran). Eller du kan få et produkt med en tørretid på ca. 1 uge pr. cm. Vi hjælper dig med at vælge den løsning, der passer til din opgave.
 
Vi arbejder også med tyndpuds inden for industrigulve, der findes flere forskellige produkter alt efter hvilket miljø produktet skal bruges i. Vi ser f.eks. på slitage, tryk og temperatur, der er nogle af de afgørende faktorer som man skal tage hensyn til ved valg af belægning.
 
Colorpoint har over 20 års erfaring og vi hjælper altid med gode råd og vejledning. Kontakt os i dag og hør mere.
 

Tyndpuds hos ColorPoint

Tyndpuds til gulvet 

Den ideelle løsning til opretning af gulve - både på nyt og gammelt beton. Colorpoint industrigulve har det komplette tyndpudsprogram.
  Hygiejneområder hos ColorPoint

Gratis gulvtjek

Få et professionelt gulvtjek til din virksomhed, hvor Colorpoint tjekker gulve og underlag. Bestil dit gratis gulvtjek til erhverv nu.
  Epoxy gulve hos ColorPoint

Nyt epoxygulv?

Et nyt epoxygulv fra Colorpoint er nemt at gøre rent, nemt at vedligeholde og holdbart i op til 20 år. Gulvet er klar til brug efter kun 3 timer.